lør. 02. apr.
|Saudasjøen
Sjømatfest med Ryfylkekokken
Det beste frå fjord og hav nett nå! Norsk sjømat er i verdensklasse, men krev nøyaktighet og respekt under tilberedning. Menyen består av de beste råvarer frå lokale fiskarar og produsentar.
Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Tid og sted
02. apr., 20:00
Saudasjøen, Svandalsvegen 243, 4208 Saudasjøen, Norge
Om arrangementet
Sjømat ligg kokken Frode Selvaags hjarta nært. Som sjømatambassadør i mange år, han har fleire gode historiar å by på. Kvar rett denne kvelden blir presentert med korleis ein har laga retten og kva historia til råvaren er. Måltidet blir runda av med god dessert og og drøsen går videre utover kevlden. Ein dyktig vinkelner vil sette opp drikke som passar til, dette kan kjøpast i tillegg.
Foto: Ricardofoto